Audition: Er du vores nye tenor?

Onsdag d. 28. august afholder Ars Nova Copenhagen audition. Vi søger en tenor.

ARS NOVA Copenhagen er et af verdens førende vokalensembler inden for især tidlig og ny musik. Dette med en årlig koncertsæson i hele Danmark, tilbagevendende turnéer i udlandet, samt en lang række kritikerroste udgivelser. Ensemblet består af 12 professionelle sangere og dirigeres af chefdirigent Sofi Jeannin. 

Jobbet: ARS NOVA er et professionelt ensemble med aflønning på timebasis i henhold til den gældende overenskomst. Arbejdet er som regel opdelt i projektperioder på 2-3 uger, hvori indgår prøver, koncerter og evt. indspilning. Der er typisk 6-8 projekter på et år, hvilket svarer til ca. 400 timer. Vi prøver primært på hverdage i tidsrummet 10-14, men det kan ske efter behov, at prøver ligger på andre tidspunkter. Du forventes at deltage i alle prøver, koncerter samt evt. turné.

Din profil: Du skal have erfaring med både ensemblesang og solosang på højt professionelt niveau. Vi har brug for kollegaer, som prioriterer at klinge sammen med stemmegruppen og samtidig viser initiativ og solistisk bærekraft i alt fra 2- til 12-stemmige satser. ARS NOVA er en forening og er som sådan afhængig af medlemmernes (dvs. sangernes) engagement. Af faste sangere forventes derfor interesse i og aktiv indsats for gruppens fortsatte positive udvikling. 

Foresyngning: afholdes onsdag d. 28. august 2024 efter klokken 13.00 i København eller i særlige tilfælde efter aftale. Du bedes forberede to sange eller arier (ikke opera) varieret i stil og sprog, der viser din stemmes kvaliteter. Desuden kan du blive prøvet i prima vista sang og ensemblesang. 

Ansøgning med CV på maksimalt en A4-side, foto og lydfil eller link til lydfil, sendes pr. mail til jakob@arsnova.dk med dit navn og stemmetype i emnefeltet. Deadline er onsdag d. 21. august. 
Skriv også gerne, hvilke sange du ønsker at synge. ARS NOVA sørger for pianist. Du vil modtage svar, om du er inviteret til foresyngningen hurtigst muligt efter vi har modtaget din ansøgning.

Du er velkommen til at kontakte Jakob Skjoldborg for yderligere information på mail Jakob@arsnova.dk eller tlf. 28748037 (09-15).

 

ARS