Kom til åben værkstedsprøve på novembers koncerter

Ofte kan den bedste inspiration for ens eget arbejde være at se, hvordan andre går til opgaven. Det er grundtanken bag Ars Novas nyeste initiativ, hvor vi inviterer interesserede til at overvære vores prøver på en del af novembers program sammen med vores chefdirigent Paul Hillier.
 
Tilbuddet er især henvendt til musikstuderende, professionelle og amatørmusikere, der har lyst til at blive inspireret i deres eget arbejde med fx. kormusik. Der er tale om værkstedsprøver, hvor man kan overvære de sidste faser af korets kunstneriske arbejde. Der vil derfor ikke være løbende undervisning eller formidling til de fremmødte, men det vil være muligt at få adgang til en digital version af noderne på forhånd, og at stille spørgsmål til sangerne og dirigenten i pauserne og efter prøven.
 
Næste prøve åbne prøve er lørdag d. 19. november kl. 10.30 – 14.30 i Lutherkirken på Østerbro. Der vil blive prøvet på korets kommende projekter med værker af Guillaume Dufay, Josquin Desprez, Gesualdo, Stravinsky og Bernd Franke.
 
For at vi kan vide, hvor mange der kommer, og for vi kan sende noderne på forhånd, er det vigtigt at du forhånd tilmelder dig senest tirsdag d. 23. kl. 12.00. Tilmeld via dette link.
 
Bemærk at Ars Nova er et internationalt ensemble hvor arbejdssproget er engelsk.