Sopran 
audition onsdag d. 11. september

ARS NOVA søger ny sopran til den faste gruppe.

ARS NOVA er et af verdens førende vokalensembler inden for især tidlig og ny musik. Ensemblet består af 12 professionelle sangere og dirigeres af kunstnerisk leder og chefdirigent Paul Hillier. Med en årlig koncertsæson i hele Danmark og tilbagevendende turnéer til en lang række europæiske lande, Nord- og Sydamerika samt Asien er gruppen i dag mere efterspurgt end nogensinde. 

De kommende år vil blandt meget andet byde på nye værker af Line Tjørnhøj, Peter Bruun, Huang Ruo og Gerald Barry; koncerter med musik af blandt andet Holmboe, Gudmundsen-Holmgreen, Allegri, Palestrina, Scarlatti, Svend Nielsen, Schütz og Byrd; turnéer til Storbritannien, Tyskland og Kina. Desuden en ny satsning på børne- og ungeområdet som et led i etableringen af et nyt korcenter på Østerbro.

Jobbet: ARS NOVA er et professionelt ensemble med aflønning på timebasis i henhold til Dansk Korforbunds satser. Arbejdet er typisk opdelt i projektperioder på 2-3 uger, hvori indgår prøver, koncerter og evt. cd-indspilning. Der er typisk 6-8 projekter på et år, hvilket svarer til ca. 400 timer. Vi prøver på hverdage i tidsrummet 10-14, men det kan ske efter aftale, at prøver ligger på andre tidspunkter. Du forventes at deltage i alle prøver, koncerter samt evt. turné. 

Din profil: Du skal have erfaring med både ensemblesang og solosang på højt professionelt niveau. Vi har brug for kollegaer, som prioriterer at klinge sammen med stemmegruppen og samtidig viser initiativ og solistisk bærekraft i alt fra 2- til 12-stemmige satser. ARS NOVA er en forening og er som sådan afhængig af medlemmernes (dvs. sangernes) engagement. Af faste sangere forventes derfor interesse i og aktiv indsats for gruppens fortsatte positive udvikling.

Audition: Audition afholdes onsdag d. 11. september 2013 fra kl. 12 i Luther Kirke, Østerbro, København. Du skal fremføre en akkompagneret selvvalgt sang eller arie af Johann Sebastian Bach samt en sang på et andet sprog end den fremførte Bach-arie. Desuden prøves du i prima vista sang og ensemblesang.

Ansøgning med CV, foto og lydfil eller link til lydfil, sendes pr. mail til jakob@arsnova.dk senest fredag d. 6. september . Skriv også hvilke sange du ønsker at synge. ARS NOVA sørger for pianist. Supplerende oplysninger kan fås hos producent Jakob Skjoldborg på mail Jakob@arsnova.dk eller tlf. 28748037 (10-14).