Ny i Ars Nova Copenhagen: Hanne Marie le Fevre

Ars Nova har fået et nyt medlem: Hanne Marie le Fevre. Vi er stolte og glade over at kunne byde hende velkommen i gruppen.

Hanne medvirkede på vores seneste projekt i december 2016, hvor hun imponerede i en sådan grad, at det virkede lige for at spørge hende, om hun ville være vores nye alt - og det ville hun heldigvis gerne!

Hanne arbejder primært med barok, improviseret og kontemporær musik. Som ensemblesanger virker Hanne i Ars Nova Copenhagen, Holmens Kantori og Vokalensemble, Det Jyske Vokalensemle og Musica Ficta. Tidligere har hun haft sit eget eksperimenterende kammerensemble Ensemble Cento. Som solist optræder hun over hele landet, især med de to tidlig musik-orkestre Ensemble Zimmermann og BaroqueAros.

Hendes arbejde er primært projektorienteret og hendes interesse i tværæstetiske samarbejder har ført til projekter såsom forestillingen Skyggespil for Børn, albummet Pangea – Reality (2014) og flere andre eksperimenterende samarbejder med både elektroniske og rytmiske musikere, skuespillere og dansere. Senest har hun udforsket mødet mellem den indiske og danske tradition indenfor klassisk musik, hvilket mundede ud i en performance i Auroville, Indien.

Udover sit musikalske engagement, har hun en stor passion for at udforske nye og alternative fællesskaber, undervisnings- og kommunikationsformer. Tidligere har hun ledet og arrangeret kulturelle saloner med en vision om at skabe kreative, levende laboratorier mellem mennesker, hvilket hun lejlighedsvis også har undervist og givet workshops i.

Hanne Marie le Fevre erstatter Rebecca Forsberg Svendsen, der har valgt at søge andre veje i sit musikalske liv. Vi vil savne Rebeccas skønne væsen og smukke sang og ønsker hende alt godt fremover.