ARS NOVA COPENHAGEN får ny manager

D. 1. november tiltræder Mette Dinesen som ny manager for ARS NOVA. Med den nye manager ved roret er ARS NOVA klar til at realisere en ambitiøs international strategi, der for alvor skal slå ARS NOVA fast som et af verdens fineste vokalensembler. Samtidig ønsker ensemblet at udvide sin koncertaktivitet i Danmark.

Stillingen som manager for ARS NOVA COPENHAGEN besættes fra d. 1. november af Mette Dinesen. Hun har en solid erfaring i at lede kulturorganisationer, og har bl.a. fra hendes tid som leder af SNYK og fra hendes tidligere arbejde i Statens Musikråd opbygget et værdifuldt netværk i såvel det nationale som internationale musikmiljø.
Begge dele får Mette brug for i den kommende årrække, da ARS NOVA planlægger at udvide sit aktivitetsniveau både i Danmark og i udlandet.
Igennem den seneste tid har ensemblet arbejdet med at udvikle en ny ambitiøs international og national strategi for ensemblet. For at kunne indfri de store ambitioner har det været naturligt at omstrukturere selve administrationen. Stillingen som manager for ARS NOVA er således en ny stilling. ARS NOVA bibeholder fortsat sin særegne struktur, hvor sangerne er øverste myndighed.
Mette Dinesen er uddannet Cand. mag i musikvidenskab og spansk. Ud over allerede nævnte meritter kan bl.a. nævnes, at Mette tillige har fungeret som produktionsleder på Roskilde Festivalen, har været medstifter af børne- og ungdomstiltaget Karavane, støttet af Musikudvalget, samt har været med til at udvikle musikfestivalen Wundergrund.