Lad de små synge!

Onsdag den 8. oktober 2014 kl. 10:00
Arrangeret af: Ars Nova Copenhagen

Ars Nova Copenhagen har for nylig i samarbejde med Lutherkirken i Rosenvængets Sogn etableret et korcenter med forankring i hjertet af Østerbro. Centeret vil danne ramme om koraktiviteter på alle niveauer og for mange forskellige målgrupper både lokalt og nationalt. Blandt de formulerede mål er ønsket om at bidrage til at give flere af områdets børn og unge lyst til at synge, og Ars Nova har derfor indledt et samarbejde med Marlene Lollike, korleder for Østerbro pigekor, om at lave en række koncerter for børn. 

 Vi vil gerne give børnene en musikalsk oplevelse, som adskiller sig fra, hvad de har hørt før eller måske overhovedet forestillet sig. Vi håber, at børnene ved at høre et af verdens bedste ensembler både får en unik oplevelse og lyst til selv at synge. 

 

Vi glæder os som små børn!

 

PROGRAM:

Koncerterne varer ca. 35 minutter og introducerer børnene til vokalmusikkens mange udtryk gennembåde den helt gamle og den helt nye musik. Vi leger med lyde og hører sangernes stemmer helt tæt på. Børnene inviteres også til selv at synge med og sågar dirigere Ars Nova.

Dirigent: